“Zie je mij” -filmproductie over jongeren in lockdown-

Jongeren krijgen een burn out. Jongeren zijn eenzaam. Jongeren nemen de maatregelen niet zo nauw. Jongeren…jong…joh, Voel jij je aangesproken? Of juist helemaal niet? Heb jij een mening of vindt je het allemaal wel best? Kan jij goed praten of ben je meer een doener?

Wij starten zeer binnenkort aan een film/fotoproject, voor en door jongeren. We zoeken dromers, doeners, denkers.

Ons team bestaat uit een aantal volwassenen, verder is er een volledige co-creatie met alle deelnemers. Jongeren dus, misschien wel met jou?

Ben jij ouder dan 13 jaar, dan mag jij je aanmelden voor de castingdag op 28 maart aanstaande.

Wat je gaat doen hangt af van de functie die jij graag wilt vervullen. Je mag meerdere functies kiezen, samen bepalen wij met elkaar welke taak het beste bij je past.

Acteur

Ben jij iemand die graag in de huid van een ander kruipt, of dit wil leren? Kan jij goed luisteren naar de regisseur en feedback incasseren? Jij gaat een rol spelen voor de camera.

Onderzoeksjournalist

Wil jij leren interviewen, vragen te stellen en de essentie uit een verhaal te halen? Jij gaat in gesprek met andere jongeren, luistert en let ook op houding, emotie en mimiek. De interviews en jouw interpretatie hiervan vormen de basis van het script.

Ervaringsdeskundige

Voel jij je aangesproken om jouw verhaal te delen? Wil jij betrokken zijn door jouw verhaal over de lockdown te delen? Jouw verhaal wordt gebruikt als groot inspiratiebron. Dit mag ook anoniem.

Filmproductie

Vindt jij het leuk om achter de schermen mee te werken? Kan jij snel schakelen en ben je flexibel? Heb je zin om hard te werken? Jij werkt mee aan het tot stand komen van de film. Denk aan; grime, runner, licht, geluid, figurant.

Fotograaf

Wil jij leren een beeld te vangen op foto? Of kan je al mooi foto’s schieten? Jij maakt een drieluik voor de expositie. De door jou geschoten beelden worden gebruikt om de sfeer in de film goed te krijgen.

Vul hiet formulier hieronder in, en je ontvangt van ons een bevestiging per mail.