Een op maat gemaakte voorstelling voor de Hogeschool Utrecht, opleiding Ecologisch pedagogiek. Thematiek van van dit stuk is seksualiteit, trauma grenzen en groepsdruk.

Ook op mij heeft het stuk veel indruk gemaakt! Ik vond het verhaal erg mooi in elkaar zitten waarin de verschilde contexten waaruit deze jongens kwamen goed werden neergezet. Het bracht echt de complexiteit in dit thema naar boven. waarin dus dader ook slachtoffer is. verder voelde ik bij mezelf dat ik de begeleide muziek heel prettig vond, het bracht mij echt extra in het verhaal. (student HU, Ecologisch pedagogiek)

Ten eerste wil ik graag zeggen dat het theaterstuk Lavendel een van de beste creatieve lesvormen is geweest die ik in mijn lerende leven heb gezien. (student HU, Ecologisch pedagogiek)

Een ander mooi aspect van de voorstelling is dat je duidelijk de theorie terug zag in het spel van de acteurs. (student HU, Ecologisch pedagogiek)

Ik vond de voorstelling erg waardevol en ben ik blij dat ik er was. Ik  ben weer op alert gezet voor de kwetsbaarheid van sommige jongeren. (student HU, Ecologisch pedagogiek)